Studenti menadžmenta u kulturi posjetili Minijature

U utorak (31.10.) su 20. Minijature posjetili profesori i studenti menadžmenta u kulturi zaprešićkog Veleučilišta Baltazar.

 

 

 

 

Predstavili smo im proces produkcije izložbe i proveli ih kroz postav, diskutirali smo o raznim temama s područja kulture, razgovarali o procesima prijave na projekte u kulturi. Također smo razgovarali o mogućnostima volontiranja u ULS-u za studente i o drugim mogućnostima suradnje.
Zahvaljujemo prof. Barbari Turk Franić i prof. Ines Jemrić Ostojić na iskazanom interesu za posjet i neke buduće suradnje!

Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Menadžment u kulturi - Veleučilište Baltazar Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura Studenti Veleučilišta Baltazar u posjetu izložbi minijatura