Natječaj za radno mjesto Voditelj/ica programa Promicanje likovnog stvaralaštva.

Udruga likovnih stvaralaca Zaprešić objavljuje natječaj za radno mjesto Voditelj/ica programa Promicanje likovnog stvaralaštva.


Mjesto rada je Zaprešić te terenski rad prema potrebi u Hrvatskoj i inozemstvu. Traži se jedna osoba na rad na određeno, na pola radnog vremena uz mogućnost povećanja na puno radno vrijeme. Radno vrijeme odredit će se u dogovoru s poslodavcem, a biti će fiksno radno vrijeme.
 

Radno mjesto je bez smještaja i bez naknade za prijevoz.


Što tražimo?


Poznavanje problematike projekta/programa iz područja likovnog stvaralaštva, poznavanje procesa nužnih za praćenje provedbe projekata i projektnog izvještavanja, visoka stručna sprema (iz područja ekonomije, prava, povijesti umjetnosti, kulture ili akademije likovnih umjetnosti), dobro poznavanje rada na računalu te dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poželjno je da kandidat ima 3 godine iskustva u radu ili volontiranju u udrugama.
Dodatno se boduje: samostalnost i timski rad, odlične komunikacijske i organizacijske vještine, sposobnosti analize i planiranja, poznavanje problematike civilnog društva te iskustvo u volontiranju.


Što nudimo?


Ugodnu radnu i timsku atmosferu, iskustvo rada u kulturi, dinamičan i kreativan rad, edukacije u području stručnog djelovanja, mogućnost napredovanja i osobni razvoj, kao i mogućnost da mi naučimo nešto novo.

Natječaj vrijedi od: 03.10.2017.


Natječaj vrijedi do: 13.10.2017.


Kako se prijaviti?


Potrebno je poslati životopis u Europass formatu na hrvatskom jeziku. Uz životopis je potrebno poslati i molbu te popis referenci (ako postoje). Navedena dokumentacija šalje se putem elektroničke pošte na udrugalikovnihstvaralaca@gmail.com s naznakom u naslovu: PRIJAVA ZA POSAO. Dokumentacija se može poslati i poštom najkasnije do 13.10.2017. (poštanski žig na dan 13.10.2017.) na adresu: Udruga likovnih stvaralaca Zaprešić, Savska 15, 10290 Zaprešić s naznakom: PRIJAVA ZA POSAO.
 

tražiš posao